Undervisning

Vi tilbyder skydeundervisning til både ny-jægeren, til den der lige er startet på skydebanen og til de mere erfarne der gerne vil lære noget mere både som jagtrelevant træning for øvede og grundlæggende øvelser for nybegyndere.
Så uanset om det er høje fasaner, hurtige minilerduer eller den helt grønne jæger, så kan vi hjælpe med gode råd og teknikker.

Specielt kvinder er meget velkomne, da vi har erfaring med, at det kan være svært at være kvinde og nyjæger/skytte og få en kompetent rådgivning og instruktion.

Skydeundervisningen kan foregå på skydebaner i landet ved foregående aftale med pågældende bane. Vi samarbejder selv med Vordingborg skydebane hvor skydeundervisning kan tilbydes på jagtbane, skeetbane eller sportingbane, efter aftale.

Selve instruktionen begynder med en kort samtale hvor erfaring, mål, ønsker og udfordringer drøftes. Instruktøren vil derefter sammen med dig se på dit gevær og hvorvidt det passer. Der vil efter den første samtale blive set på øjendominans, skydestilling, montering, rytme og fokus på skydebanen hvor vi så småt begynder at skyde.

Skydeundervisningen foregår i en afslappet atmosphære hvor du/i har banen for jer selv.
Skydeundervisning | CVR: 36326077 | Lundbyvej 6, 4720 Præstø - Danmark | Tlf.: 22766620